"A good blogger doesn't need flamboyant templates"

Hmmpphh Aku blogger picisan je. Template kena la over,you!~

Sunday, June 7, 2009

Resepi baru, korang memang patut try!

Korang pernah tak try makan fries cicah sundae? Sedap kan? Sape tak pernah tu try2 la. Sedaaaaap! Feveret aku sejak sekolah lagi!

Isk, resepi ni dah lapuk dah...

So aku nak cuba la variety sikit. Sundae + onion ring A&W.

Try la weh!

Amik satu onion ring, letak setengah teaspoon sundae kat hujung onion ring tu, lepas tu gigit.

Waktu onion ring tu mencecah lidah aku, dapat kurasa sensasinya!

Saaaaaaaaaaaaaangat lahhhhh~ tak sedap.

Aku menyesal.

7 bebelan orang:

sol said...

loh. masih tak inovatif. adek aku cicah burger cheese dlm mcflurry. aku pn try. sdp gak r

ngahahaha

sol said...

oh btw tu last aku g sushi king alamanda la kak mel hahhahaha. 1 segan. 2 cz aku sll kenyang kat umah. so keperluan nak mkn luar tu mcm not needed. umah aku tll byk mknn. siotan. buat aku cikebum je. isk

kaiserslayz said...

haha! nape aku skola dulu makan cam org normal2 jer? hihi.. nanti aku try resipi ko.

da penah try campuran milo dgn air 100 plus? ^^p

YobSumO said...

hehe ape ko ngomel ni mell... onion? ice cream? mne masuk wei!

ok nasi lemak + fries McD sgt msk!

mein melon said...

mne lagi x sedap?

onion ring + sundae

OR

hershey's chocolate + jambu batu??

hehehe......

chocobun said...

fries n sundae? mmg normal... but onion n sundae??? huhu bek onion n sos...mel..mel...

Nama.saya.Mel said...

mein: hershey's choc ngan jambu batu sgt x sedap wey!!! x terbanding!

yobsumo: ala... lapuk ar ko... sume org dah pnah try resepi tu.

kaiser: sedap ke??? nnt aku try. tp 100plus x sedap sgt la...

sol: burger cheese ngan mcflurry?nnt aku try! tapi.... (tengok poket dulu...) tengoklah!

Post a Comment