"A good blogger doesn't need flamboyant templates"

Hmmpphh Aku blogger picisan je. Template kena la over,you!~

Thursday, June 18, 2009

Mari tonton! Mari tonton! Korang kena tengok gak! Aku tak dulik!!!!!

Pernah dengar Wonder Girls???? Kalo tak pernah, sila2 la google yek! Youtube pon boley!!!~

Wonder Girls terdiri drpd 5 minah korea yg cun, dan dikategorikan sbg anak2 ayam panas (geddit? hot chicks?). Dan rekod diorang bersih, and diorang under JYP (producer Rain). Kiranya gadis2 seksi yang masih di tahap innocent la (walaupun skirt sangat pendek).

Oh, btw, komen yg aku buat bkn la berunsurkan lesbian ye! I just *heart* Wonder Girls!!!!! You go gurlz!~ (oh, tetibe aku jd gedik gaya feminin!)

Ok. Enuf is enuf.

Aku kalau dah suka mmg pantang bila nampak anti-fan yg mengutuk idol aku dan suka-suki nak bwat parody ntah hape demi menjatuhkan saham diorang. Tapi ada satu vid parody yg aku x leh resist dari menyukai....

SANGAT LAWAK!!!! AKU MMG SUKA SAPE YG WAT VID NI!

korang kene tgk gak parody ni. Tak kira la korang suka ke x Wonder Girls, korang kene tengok gak! Vid ni bagus ditonton utk mereka yg asik x endah pasal hygenic, di saat2 kemarau SWINE FLU aka SELESEMA BA-B-I. Tapi mereka2 yg bersih pon, sgt2 la dijemput utk menonton.

Klik sini utk tonton:

http://www.youtube.com/watch?v=K93dCa8GM34



P/s: the 60's theme is not their concept. They just do that for the MV

10 bebelan orang:

YobSumO said...

ooo wonder girl ni ke hang habak smalam, ooo aku dah tau dah mreka ni, ade sorang blogger tu pn minat kat drg ni...

asal tak letak je vid tu dlm bloh ko, x pyh gi utube...

sol said...

isk3 dah tgk

Anonymous said...

melly, belajar la cara diorang menari tu...pasti menarik...huhuhu!

Nama.saya.Mel said...

Yob: aku minat gila woooo!!! haha... aku x leh ltk kt blog la... lame sgt nak upload. connection aku caam bangang sket....

sol: ala.... ye ke..... (rase sedey sbb mcm ketinggalan zmn je aku ni...)

ano (aku x tau nak pggil ko ape): ko jgn main2... wkt final exam dulu aku byk kali tgk wonder girls smpi terhafal! hahahahahahah

-alklaken- said...

fyi, ko tlah ak tag!!!

hantu pocong said...

orang mane la yng buat tu..ha3

Kotak Hati said...

ok..
nak tengokla nie
hahahah

Nama.saya.Mel said...

hantupocong: fyi, yang buat ni orang2 Mr Brown Show. Try la google diorang. Kat blog diorang pon ada byk benda2 yg bukan2 gak. Eh wait, diorang guna blog ke web site eh?

mein melon said...

join twitter la melly

Nama.saya.Mel said...

mein, x mo! huahahaha....

Post a Comment